27 Ocak 2010 Çarşamba

marul sepeti



Malzemeler
1 adet göbek salata
6 adet konserve kuşkonmaz
2 dilim kaşar peyniri
1 kahve fincanı doğranmış yeşil zeytin
10 adet haşlanmış yeşil fasulye
1 adet domates
4 yemek kaşığı sızma zeytinyağ
1 çay kaşığı hardal
1 yemek kaşığı mayonez
1 adet limonun suyu
Tuz

Yemeğin Tarifi Göbek salatayı yıkayıp içini oyun. Dış yapraklarını ince ince kıyıp dereotuyla karıştırın. Bu yeşiliklerle salatanın içini doldurun. Kaşar peynirini hamur kalıbıyla şekillendirip marul sepetinin içine koyun. Domates, zeytin ve kuşkonmazı yerleştirin.Zeytinyağ, hardal, mayonez, limon suyu ve tuzu çırpın. Salatanın üstüne döküp servis yapın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder